Persoonsbeveiliging

In deze tijd is het zo dat het steeds vaker voorkomt dat personen te maken krijgen met bedreigende situaties, zoals afpersing, stalking, geweld, chantage en pogingen daartoe.

6Point Safety & Security B.V biedt u professionele persoonsbeveiliging en kan u adviseren ten aanzien van passende maatregelen voor uw persoonlijke situatie. Natuurlijk is iedere situatie en elk persoon uniek en wordt door ons een op maat gemaakt plan van aanpak in werking gesteld om de risico’s voor u te minimaliseren.

De bij ons werkzame persoonsbeveiligers zijn getraind om proactief, snel en adequaat te reageren in situaties die daarom vragen.

Uiteraard staan naast het beveiligen discretie en privacy voorop en houden wij zoveel als mogelijk rekening met uw wensen zodat uw dagelijkse werkzaamheden en privé-activiteiten gewoon doorgang kunnen vinden. Alle uit te voeren werkzaamheden worden vooraf met u besproken.

In aansluiting op bovengenoemde dienstverlening is het uiteraard mogelijk om fysieke beveiliging te combineren met technische beveiliging, bijvoorbeeld door de installatie van camera’s en volgsystemen.

In alle gevallen is het uitgangspunt dat ongewenste situaties in een vroeg stadium worden onderkend en derhalve kunnen worden voorkomen.
6Point Safety & Security B.V. beschikt over een eigen wagenpark met getrainde VIP chauffeurs die buiten de normale rijvaardigheid ook over persoonsbeveiligings-vaardigheden beschikken.

Contact

6Point Safety & Security B.V.
Hammerstraat 10e

8161 PH Epe

Vraag direct een offerte aan!
  • Betrouwbaar

  • 24/7 bereikbaar

  • Korte lijnen

Evenementen

Objectbeveiliging

Zorgbeveiliging

Hondengeleider

Chat openen
Waarmee kan ik u helpen?