Hondengeleider

De hondengeleiders van 6Point Safety en Security hebben een uitgebreide ervaring met hun gecertificeerde diensthonden. Door hun jaren lange band met de hond, hebben ze deze goed onder controle en zodoende kunnen wij u de geschiktheid van deze honden garanderen.
De diensthonden van onze hondengeleiders zijn allemaal gecertificeerd volgens de richtlijnen van De Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging(KNPV) en de Nederlandse Bond van de Diensthond (NBvdD).

Op zowel objecten als evenementen zijn onze honden net dat beetje extra wat men nodig kan hebben. Daarnaast zijn ze ook uitstekend inzetbaar op zowel industrie als bouwterreinen in de nachtelijke uren. Onze hondengeleiders trainen dan ook wekelijks met hun honden om zoveel mogelijk praktijk situaties te kunnen inschatten. Het gebruik van honden moet dan ook worden gezien als een preventieve beveiligingsmaatregel voor het beveiligen van gebouwen en terreinen. De preventie bestaat dan ook voornamelijk uit het afschrikken van kwaadwillende. Van een getrainde hond gaat dan ook een dusdanige dreiging uit dat betrokkene er voor zal kiezen hiermee liever niet in aanraking te komen.

Diensthonden vallen wettelijk gezien onder de categorie wapens, daarom stellen wij dan ook zeer strenge eisen aan het inzetten van onze diensthonden.

Door het Ministerie van Justitie is dan ook toestemming verleend om deze service aan onze klanten te mogen bieden.

Contact

6Point Safety & Security B.V.
Hammerstraat 10e

8161 PH Epe

Vraag direct een offerte aan!
  • Betrouwbaar

  • 24/7 bereikbaar

  • Korte lijnen

Evenementen

Objectbeveiliging

Zorgbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Chat openen
Waarmee kan ik u helpen?